top of page

7η Απονομή Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» 2023

Ο Βασίλειος Καρναχωρίτης, εκπρόσωπος του Ομίλου Coordinators Group και μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, συμμετείχε στην 7η Απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του ΕΕΑ, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Η απονομή των βραβείων του ΕΕΑ, αποτελεί μία εκδήλωση θεσμό, αφιερωμένη στο επιχειρείν.


Την εκδήλωση άνοιξε ένα αφιέρωμα στην Κρήτη, με τον καταξιωμένο Βασίλη Σκουλά στη λύρα, την Διεθνούς φήμης Τατιάνα Παπαγεωργίου στο πιάνο και τον Όμιλο Βρακοφόρων στον Κρητικό χορό.


Τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς των διοργανωτών και των επίτιμων καλεσμένων, διαδέχθηκαν οι βραβεύσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η βραδιά έκλεισε με την απονομή των τιμητικών βραβείων, σε πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2023 για την κοινωνική τους προσφορά ή την ακαδημαϊκή αριστεία.


Η κατηγορία των τιμιτικών βραβεύσεων στοχεύει στην ανάδειξη των ανθρώπων που ξεχώρισαν με τα επιτεύγματά τους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και έχει καθιερωθεί από την 1η κιόλας απονομή Βραβείων του ΕΕΑ, όπου το πρώτο βραβείο Αριστείας είχε απονείμει ο κος Βασίλειος Καρναχωρίτης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης του ΕΕΑ, στην πρώτη Αριστούχο των Πανελληνίων εξετάσεων εκείνης της χρονιάς.


Τα φετινά τιμητικά Βραβεία που απονεμήθηκαν έχουν ως εξής:


Στον κ. Γεώργιο Πουρνάρα, Αρχηγό της Πυροσβεστικής,, για τη συνολική προσφορά της Πυροσβεστικής στην εθνική ασφάλεια.


Στον Ευστάθιο Κοτρέτσο, ΕΠ.ΟΠ. Λοχία Πεζικού Ευστάθιο Κοτρέτσο, ο οποίος στις πλυμμήρες της Θεσσαλίας του Σεπτεμβρίου, έβαλε το σώμα του στο έδαφος για να πατήσουν διαδωθέντες κατέβαινοντας από τις λέμβους.


Στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο βάδην, για τη αθλητική της επιτυχία και την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό.


Στον Φίλιππο Φούφα, φοιτητή, που εισήχθη έγραψε 20 και στα τέσσερα μαθήματα των Πανελληνίων εξετάσεων και εισήχθει στη Νομική Σχολή.


Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν είναι οι ακόλουθες:

  • ΑΦΟΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ - Κατηγορία Βράβευσης: Επιχειρηματική ανθεκτικότητα

  • CORONA COOKIES - Κατηγορία Βράβευσης: Δικτύωση

  • SPEAK IT - Κατηγορία Βράβευσης: Νεοφυής Επιχειρηματικότητα

  • VANGUARD - RISK GROUP - Κατηγορία Βράβευσης: Καινοτομία

  • Εστιατόριο «ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ» - Κατηγορία Βράβευσης: Ανάπτυξη στο χρόνο

  • CUBE RM - Κατηγορία Βράβευσης: Νέες Τεχνολογίες

  • STRATIGOS - Κατηγορία Βράβευσης: Οικογενειακή επιχείρηση

  • ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ - Κατηγορία Βράβευσης: Εξωστρέφεια

  • ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ - Κατηγορία Βράβευσης: Πράσινη Επιχειρηματικότητα

  • HERADO - Κατηγορία Βράβευσης: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα




64 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page