top of page

"Africa Europe Week" Συμμετοχή της Coordinators στο Παγκόσμιο Forum

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου οι εργασίες της Παγκόσμιας Εβδομάδας Africa Europe Week στα πλαίσια της 6ης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, η οποία περιλάμβανε σειρά δράσεων και συνεδρίων προκειμένου για τη διασύνδεση των νέων ανάμεσα σε δύο Ηπείρους και την προώθηση της μελλοντικής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αφρική.


Κορυφαία εκδήλωση αποτέλεσε το συνέδριο Meet the Leaders, στο οποίο δόθηκε η ευκαιρία μιας ανοιχτής συζήτησης ανάμεσα στους Ευρωπαίους και Αφρικανούς Ηγέτες αλλά και στους συμμετέχοντες, τόσο από τον Κρατικό όσο και από τον Ιδιωτικό Φορέα, οι οποίοι μεταξύ άλλων έκαναν σημαντικές προτάσεις σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας της Ευρώπης με την Αφρική.


Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Coordinators (αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας) συμμετείχε στις εργασίες των εκδηλώσεων και έλαβε μέρος στην ανταλλαγή απόψεων με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων για την ενίσχυση της εκπαίδευσης, της γνώσης, της φωνής των νέων και την παρακίνηση της ουσιαστικής συμμετοχής της νεολαίας στην διαμόρφωση του μέλλοντος.


Ο κύριος Βασίλειος Π. Καρναχωρίτης, ως Εκπρόσωπος της Coordinators & της Επιστημονικής & Επαγγελματικής Ένωσης Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου E.E.M.C.//MQI, έθεσε σχετικά ερωτήματα και έκανε τις αντίστοιχες προτάσεις σχετικά με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την παρακίνηση, την βελτίωση του δείκτη ανάπτυξης και εργασίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού.


ΗCoordinators, που έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της γνώσης και της ίσης ευκαιρίας σε όλους, ήρθε πολύ κοντά με εκπροσώπους της Κομισιόν, CEOS Παγκόσμιων Εταιρειών, Μέλη του Ευρωκοινοβουλίου και γενικότερα Decision Makers, οι οποίοι διαμορφώνουν το σύγχρονο αλλά και το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον.


Ανάμεσα στις εκδηλώσεις αναπτύχθηκαν ζητήματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, την πράσινη ανάπτυξη, την συμμετοχή και ενδυνάμωση των νέων, την διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την ειρήνη, την ευημερία και την υγεία και φυσικά την εκπαίδευση.



27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page