top of page

ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ: Σεμινάρια Ταχύρρυθμα & Σπουδές από 150 € - Νοέμβριος Δεκέμβριος 2023

Έναρξη νέων Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων καθώς και Προγραμμάτων Σπουδών Πραγματογνωμόνων – Εκτιμητών Ζημιών – Διακανονιστών & Στελεχών Ζημιών, ανά κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων (όπως Αυτοκινήτων, Σκαφών, Πυρός, Μεταφορών κ.λ.π.) , με την Πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας.


Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται από τον Εγκεκριμένο και Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Φορέα Coordinators, με τις προβλεπόμενες από το Υπουργείο Παιδείας προδιαγραφές, ώστε να αναγνωρίζονται επισήμως, να παρέχουν επαγγελματική επάρκεια και να προσφέρουν Ευρωπαϊκή Αναγνώριση μονάδων ECTS, ενώ τελούνται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιστημονικής & Επαγγελματικής Ένωσης EEMC//MQI.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτικός οργανισμός Coordinators, είναι ο μόνος Ακαδημαϊκός Εκπαιδευτικός Φορέας, με απόλυτη στόχευση στην Ασφαλιστική εκπαίδευση ανά κλάδο, βάσει των standard προδιαγραφών διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως ισχύουν από το Υπουργείο Παιδείας, όσο και των Ακαδημαϊκών Πρακτικών όλων των φορέων που κατατάσσονται στο Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Σύστημα Τυπικής Εκπαίδευσης και στο Ευρωπαϊκό Προσοντολόγιο.


Επιπλέον, στους σπουδαστές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ασφαλιστικών Σπουδών του ΙΙΕΚ Coordinators, παρέχεται από το Υπουργείο Παιδείας δυνατότητα κατάταξης σε ΑΕΙ και θεσμοθετημένη αύξηση μισθού ασφαλιστικών υπαλλήλων 8% - 10%.


Μάθετε Περισσότερα για το Πρώτο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων στην Ελλάδα, με εκατοντάδες αποφοίτους από το 2003, ΕΔΩ.


Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω:

Τηλέφωνο: 210 5734000

Κινητό: 6948240488

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την ΑΙΤΗΣΗ Ενδιαφέροντος & θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας.





41 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page