top of page

Εγκαταστάτες Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας. Τελευταίο Group για το 2023 από την Coordinators

Εξασφαλίστε μια θέση στο τελευταίο group του 2023 για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Εγκαταστάτες Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας", το οποίο υλοποιεί ο Εκπαιδευτικός Φορέας Coordinators και με το οποίο έχουν πιστοποιηθεί πλήθος επαγγελματιών του χώρου και οι οποίοι απέκτησαν ή ανανέωσαν τη άδεια Β’ ΙΕΠΥΑ με αυτό.


Σημείωση: Τα προγράμματα Εκπαίδευσης της Coordinators είναι Αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας και γίνονται δεκτά από τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς.


Καλέστε σήμερα στο 6948240488 και κλείστε θέση στο Group.


Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και μέσω e-learning, με δυνατότητα παρακολούθησης από οποιοδήποτε χώρο με το Coordinators Live E-Learning System.


Με την απόκτηση του τίτλου σπουδών της Coordinators, οι απόφοιτοι, έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τον Αναγνωρισμένο τίτλο, μαζί με τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, και να εκδώσουν την άδεια εργασίας Κατηγορίας Β΄ ΙΕΠΥΑ ως Εγκαταστάτη Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις ενότητες, και την διαδικασία συμμετοχής - εγγραφής, αλλά και τον τίτλο σπουδών, πατήστε ΕΔΩ ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα παρακάτω:


Τηλέφωνο: 210 5734 000

Προσωπικό Μήνυμα στο Facebook




197 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page