top of page

Η COORDINATORS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ INDELEX

Έγινε ενημέρωση: 26 Απρ

Για ακόμη μία φορά ο Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων, στους τομείς της Τεχνολογίας & της Εκπαίδευσης, συμμετέχοντας ενεργά στην ειδική έκθεση για την Τεχνολογία και την Ασφάλεια INSEC INDELEX SECURE EXPO, που έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στις 19-21 Απριλίου 2024.


Με οδηγό την ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Coordinators, με την Πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας, παρουσίασε στο κοινό εφαρμοσμένες λύσεις Σπουδών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, για τους φορείς, τα στελέχη καθώς και για τις εταιρείες τεχνολογίας.


Ο Εκπαιδευτικός και συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators λειτουργεί από το 1994 και προσφέρει μεταξύ άλλων, το Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ηλεκτρονικών Σπουδών, για την απόκτηση της άδειας του Εγκαταστάτη Συστημάτων Ασφαλείας, κατηγορίας ΙΕΠΥΑ Β΄, συνεισφέροντας στην εξυγίανση του κλάδου και την αναβάθμιση του επαγγέλματος.


Στα πλαίσια της έκθεσης, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν επίσης, για τα Εξειδικευμένα Μετασπουδαστικά Προγράμματα CPS της Coordinators, στον τομέα της τεχνολογίας, που ενισχύουν τις γνώσεις και δεξιότητες των επαγγελματιών, συνδυάζοντας πρακτική και θεωρία.


Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το παρόν και το μέλλον της τεχνολογίας, όπως τα νέα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά και τα εντυπωσιακά Ρομποτ. Η σύνδεση με την αγορά εργασίας και την επαγγελματική καταξίωση είναι μέρος της Αποστολής του ομίλου Coordinators.


Δεδομένου ότι ο φορέας Coordinators, διαθέτει τμήμα Τεχνολογικών Σπουδών και παρέχει εκπαιδευτικούς κύκλους με θεματικές την Ασφάλεια, την Διαχείριση Κινδύνων, την Πραγματογνωμοσύνη, την Τεχνητή Νοημοσύνη AI, τους Αυτοματισμούς PLC, τα μη επανδρωμένα σκάφη και άλλους συναφείς τεχνικούς και τεχνολογικούς κλάδους, η συμμετοχή στην INSEC INDELEX SECURE EXPO, ήταν μια επιτυχής δράση, με οφέλη για το κοινό.


Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω:


Τηλέφωνο: 210 5734000





61 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page