top of page

Πρόγραμμα & Τοποθεσίες Εξετάσεων Προσωπικού Ιδ. Ασφάλειας Security 2η Περίοδος 2023 (ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ)

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) & το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), ανακοίνωσαν το Πρόγραμμα Διενέργειας των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης του ''Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας'', 2ης περιόδου 2023 (ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ)


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ


Οι Εξετάσεις Πιστοποίησης θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11-11-2023 στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 12-11-2023 στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα, το αργότερο έως και την 07:30 ώρα.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ως Εξεταστικά Κέντρα διενέργειας των Εξετάσεων Πιστοποίησης ορίζονται τα εξής:

α. Νομός Αττικής:

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:


Συστήνεται οι υποψήφιοι να προσέλθουν εγκαίρως, δεδομένου ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης οχημάτων εντός ή εκτός του Εξεταστικού Κέντρου.

β. Νομός Θεσσαλονίκης:

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:

γ. Νομός Ηρακλείου Κρήτης:

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ


Ο κάθε υποψήφιος θα ενημερωθεί για την ημερομηνία και τον τόπο εξέτασης του, με μήνυμα SMS, το αργότερο πέντε (5) ημέρες πριν την ακριβή ημερομηνία εξέτασης του. Αιτήματα υποψηφίων για αλλαγές στις ημερομηνίες εξέτασης τους δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Σε περίπτωση μη λήψης του προσωπικού SMS πέντε (5) ημέρες πριν από τις ημερομηνίες των εξετάσεων και αποκλειστικά μόνο γι’ αυτόν το λόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, κατά τις ώρες 10:00 – 16:00, στο 210 7710805, στο εσωτερικό 372.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξέτασης, την συμπλήρωση των εξεταστικών εντύπων καθώς και του τρόπου διενέργειας του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων πατήστε ΕΔΩ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφής σας σε κάποιο πρόγραμμα προετοιμασίας των εξετάσεων επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω. Site: www.ptyxio.gr

Τηλέφωνο: 210 5734000


63 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page