top of page

Έναρξη Προγράμματος Coordinators για Επόπτη Ασφαλείας – Αρχιφύλακα Δεκέμβριος 2023

Εξασφαλίστε μια θέση σε προνομιακή τιμή, στο στο τελευταίο τμήμα του 2023 για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Επόπτες Ασφαλείας – Αρχιφύλακες".


Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Coordinators ανακοινώνει την υλοποίηση σεμιναρίου Εποπτών Ασφαλείας – Αρχιφυλάκων για τον Δεκέμβριο 2023.


Αποκτήστε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πιστοποιηθείτε ως Επόπτες Ασφαλείας – Αρχιφύλακες, με την ποιότητα της Coordinators και την στήριξη των έμπειρων και καταξιωμένων εισηγητών της.


Οι Επόπτες Ασφαλείας – Αρχιφύλακες είναι οι προϊστάμενοι, οι οποίοι μεταξύ άλλων, ελέγχουν το υφιστάμενο Προσωπικό Ασφαλείας, για την τήρηση των κανονισμών, των καθηκόντων τους, του ωραρίου τους και την εμφάνιση τους στο χώρο εργασίας τους.


Με την εφαρμογή των διατάξεων της κάρτας εργασίας, όπως προβλέπεται από την νέα νομοθεσία, το έργο των εποπτών είναι επίκαιρο και ουσιαστικό.


Βρείτε πληροφορίες για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Επόπτες Ασφαλείας – Αρχιφύλακες" ΕΔΩ.


Για τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε με κάποιον ειδικό συντονιστή της Coordinators στο 2105734000 ή μπείτε στο www.ptyxio.gr και συμπλήρωσε την ΑΙΤΗΣΗ ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επικοινώνησε μαζί μας στα:


Τηλέφωνο: 210 5734 000

Προσωπικό Μήνυμα στο Facebook

Συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ




54 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page