top of page

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εποπτών Ασφαλείας – Αρχιφυλάκων

Save the Date: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022


Η Coordinators υλοποιεί Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εποπτών Ασφαλείας – Αρχιφυλάκων και σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους εισηγητές, στοχεύει στην ενημέρωση, διδασκαλία και κατάρτιση των συμμετεχόντων, ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του χώρου εργασίας τους.

Πότε:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022


Που:

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εποπτών Ασφαλείας – Αρχιφυλάκων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ομίλου Coordinators (Εθνάρχου Μακαρίου 29, Περιστέρι) αλλά όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν και Live μέσω internet με το Coordinators Live E-Learning System.

Γιατί:

Οι Επόπτες Ασφαλείας – Αρχιφύλακες είναι οι προϊστάμενοι, οι οποίοι ελέγχουν το υφιστάμενο Προσωπικό Ασφαλείας, για την τήρηση των κανονισμών, των καθηκόντων τους, του ωραρίου τους και την εμφάνιση τους στο χώρο εργασίας τους.

Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, η Coordinators μέσω του Προγράμματος Εποπτών Ασφαλείας– Αρχιφυλάκων παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις, τόσο σε γνωστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ικανοτήτων αλλά και στάσεων συμπεριφορών, οι οποίες τους καθιστούν υπεύθυνους ώστε για να ασκούν επιθεωρήσεις, έλεγχο, εποπτεία και καθοδήγηση στο υφιστάμενο προσωπικό Security των ΙΕΠΥΑ κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Δες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Πιστοποίησης ΕΔΩ.


Ποιους:

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης αφορά κυρίως άτομα, τα οποία ήδη εργάζονται ως Φύλακες Ασφαλείας (Security, ΙΕΠΥΑ Κατηγορίας Α΄), και οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ανάλογη εκπαίδευση και γνώσεις, ώστε να γίνουν Επόπτες Ασφαλείας– Αρχιφύλακες και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με στόχο να ανέλθουν στον κλάδο που έχουν επιλέξει και απασχολούνται.


Πώς:

Για να συμμετέχεις και εσύ μπες στο www.ptyxio.gr και συμπλήρωσε την ΑΙΤΗΣΗ ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σου ή κάλεσέ μας στο 210 5734 000.


Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ και κατοχύρωσε μια θέση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

"Επόπτες Ασφαλείας – Αρχιφύλακες".


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επικοινώνησε μαζί μας στα:


Τηλέφωνο: 210 5734 000

Προσωπικό Μήνυμα στο Facebook

Συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ




54 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page