top of page

Δίπλωμα Λογιστικής ΜΟΝΟ με 600€ σε 1 έτος από το ΙΕΚ Coordinators

Έγινε ενημέρωση: 21 Οκτ 2021

Εάν είστε απόφοιτος ΕΠΑΛ της ειδικότητας Λογιστικής ή απόφοιτος ΙΕΚ σε οποιαδήποτε ειδικότητα του Τομέα της Διοίκησης & Οικονομίας, κερδίστε 1 έτος και ενταχθείτε απευθείας στο 2ο έτος σπουδών της ειδικότητας ¨Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου¨.


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το ΙΕΚ Coordinators,

στα πλαίσια της ενίσχυσης της αγοράς λόγω Covid-19


Για 1η φορά, με κόστος ΜΟΝΟ 600 €, αντί των 1850 €, το ΙΕΚ Coordinators προσφέρει την ευκαιρία να ενταχθείτε σε Πρόγραμμα Σπουδών Άμεσης Επαγγελματικής Επάρκειας και να αποκτήσετε Αναγνωρισμένο Πτυχίο Λογιστικής 2ετούς διάρκειας, παρακολουθώντας ΜΟΝΟ το ένα έτος.


Χρησιμοποιείστε στην εγγραφή σας τον κωδικό 3009 και επωφεληθείτε από την προσφορά του ΙΕΚ Coordinators και αποκτήστε Κρατικό Πτυχίο με την μεγαλύτερη Επαγγελματική Αναγνώριση σε Ελλάδα και Ευρώπη, ως ¨Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου¨, με δυνατότητα εισαγωγής σε ΑΕΙ συναφούς ειδικότητας με αυτή του ανωτέρου διπλώματος (και έχοντας πρόσβαση στο επίπεδο 6 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων βάσει του άρθρου 43 του Νόμου 4763/21-12-20/ΦΕΚ αρ. φυλ. 254)


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λόγω περιορισμένων θέσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΙΕΚ Coordinators στο τηλέφωνο 210 5734000, e-mail: iekcoordinators@gmail.com, Facebook: Coordinators Όμιλος ή μέσω της ΑΙΤΗΣΗΣ


Επισκεφτείτε το παρακάτω link για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ειδικότητα του ¨Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου - Φοροτεχνικού Γραφείου¨


https://www.ptyxio.gr/studies/logistikh-accounting




369 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page